Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Bereken uw BMI

Berekenen


Dit betekend dat u ondergewicht heeft.


Dit betekend dat u een gezondgewicht heeft.


Dit betekend dat u een overgewicht heeft.


Dit betekend dat u obesitas heeft.


Dit betekend dat u morbide obesitas heeft.

Recept van de maand

Klantenervaringen

Sandra
De steun en hulp van de diëtist hebben mij ook echt gemotiveerd! Super handig dat het contact via de e-mail gaat, ik heb het erg druk waardoor ik weinig tijd heb een diëtist te bezoeken.

Patrick
Ik ben gestart met de weekmenu's van Online-snelafvallen. Ik heb heerlijk gegeten en eet nog steeds volgens deze richtlijnen.

Lees meer klantervaringen

Recept frisse couscoussalade (vegetarisch)

Ingrediënten voor 2 personen

  • Couscous 100 gram
  • Bouillonpoeder tuinkruiden 1 theelepel
  • Water 300 milliliter
  • 10 Cherrytomaatjes
  • ½ Komkommer
  • 1 Rode ui
  • Fetakaas 100 gram
  • 1 Teentje Knoflook
  • Klein zakje rucola
  • 1 eetlepel olijfolie

Naar smaak toevoegen:
Citroensap, koriander, peper en zout

Vegetarisch couscoussalade

We eten met z'n allen erg veel vlees. Jaarlijks wordt per persoon gemiddeld 85 kg vlees gegeten. Hierbij zitten ook de vegetariërs dus zal de hoeveelheid, wanneer u een echte vleeseter bent, wellicht nog hoger zijn bij u. Het is zowel goed voor u als voor het milieu om af en toe geen vlees te eten. Probeer daarom eens deze heerlijke vegetarische couscoussalade uit. Vegetarisch eten kan erg lekker zijn. Bovendien zijn er ook verschillende vleesvervangers op de markt zoals vegetarisch gehakt en burgers zodat u geen vlees bij uw maaltijd hoeft te missen.

Bereidingswijze

Kook in een waterkoker 300 milliliter water, heeft u geen waterkoker dan in een gewone kookpan. Voeg als het water gekookt is het water samen met de couscous en de bouillonkruiden in een grote kom. Laat de couscous in ongeveer 10-15 minuten het water opnemen. Roer ondertussen 2 keer door de couscous heen en dek de kom af met een theedoek. Snijd ondertussen een uitje in fijne stukjes en de cherrytomaatjes in vieren. Snijd de komkommer door de helft en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Snijd ook de fetakaas in kleine stukjes. Wanneer de couscous klaar is voegt u de gesneden ingrediënten toe en roert het geheel goed door elkaar. Vervolgens perst u er een teentje knoflook bovenuit en voegt de olijfolie toe. Roer het geheel goed door elkaar en voeg naar smaak citroensap, koriander en peper en zout toe. Voeg als laatste de rucola toe en meng het geheel nog eens goed door elkaar. Klaar is uw heerlijke frisse vegetarische couscoussalade! Eet smakelijk!

Voedingswaarde per portie

Calorieën 400 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwitten 17 g
Vetten 15 g
Voedingsvezels 4,8 g