Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Privacy beleid

online-snelafvallen streeft er naar om een veilig en vertrouwde omgeving te creëren voor al haar klanten. Het waarborgen van persoonsgegevens worden door online-snelafvallen veilig bewaard. Persoonsgegevens bestaan voornamelijk uit uw voor- en achternaam, e-mailadres, geslacht, leeftijd, lengte en gewicht. Deze persoonsgegevens zijn nodig om een passend en persoonlijk voedingsadvies voor de klant op te stellen.

De privacy voorwaarden en de algemene voorwaarden beschrijven hoe uw persoonlijke gegevens worden verzameld en gebruikt in online-snelafvallen. online-snelafvallen hanteert de volgende richtlijnen en regelgeving voor persoonsgegevens bescherming en privacy.

Gegevens en de verwerking

online-snelafvallen verwerkt bij de aankoop van de pakketten persoonsgegevens van klanten. Het bevat naast de persoonsgegevens ook gegevens over interesse en de klant. Deze gegevens hebben invloed op het advies wat speciaal wordt gemaakt voor de klant. Financiële gegevens worden verwerkt wanneer een klant een pakket bestelt of zich aanmeld voor bepaalde diensten, voor zover deze gegevens noodzakelijk zijn voor de betaling van het betreffende product en of dienst. Gegevens die automatisch vastgelegd worden door online-snelafvallen zijn gegevens zoals; URL, IP-adres, browsertype, en -taal, datum en tijd van de klant.

online-snelafvallen verzamelt en verwerkt gegevens via de door haar geëxploiteerde websites persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  1. voor de totstandkoming en uitvoering van de met jou gesloten overeenkomst en om je de overeengekomen diensten, producten en/of informatie aan te bieden, te leveren en deze aan te passen aan je behoeften en wensen;
  2. financiële gegevens worden nooit op een website gepubliceerd door online-snelafvallen, en ook niet aan derden ter beschikking gesteld voor doeleinden anders dan het uitvoeren van de overeenkomst;
  3. om aanbiedingen (per email, telefoon, post, website of ander communicatie) te doen, zo kan bijvoorbeeld een advertentie worden getoond van een product waarvan online-snelafvallen op basis van door haar verwerkte gegevens vermoedt dat het je interesse heeft. In het kader van de optimalisatie van het doen van de aanbiedingen kan online-snelafvallen een profiel van je opstellen;
  4. om je een nieuwsbrief, aanbieding, gebruikersinformatie, service bericht of andere elektronische boodschap toe te sturen;
  5. om haar websites en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren.

online-snelafvallen bewaart persoonsgegevens van klanten zolang deze van toepassing zijn. Daarna kunnen de gegevens opgenomen worden in een speciaal archief van online-snelafvallen. Alle geregistreerde gegevens blijven eigendom van online-snelafvallen en worden alleen voor de bovenstaande doeleinden gebruikt.

Delen van persoonlijke gegevens

online-snelafvallen mag uw persoonlijke gegevens zoals hierboven staat beschreven sturen of openbaar maken aan partijen die verbonden zijn met online-snelafvallen en die de gegevens voor de genoemde doeleinden verwerken. Onnodige informatie zal niet worden bewaard. Als de wet of regelgeving vereist om uw persoonlijke gegevens openbaar te maken kunnen overheids-, regelgevende of wetshandhavende instellingen uw gegevens gebruiken. Andere partijen hebben geen recht en toegang tot uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens zullen nooit gebruikt worden door commerciële partijen.

Copyright

© Copyright online-snelafvallen 2013. Alle rechten voorbehouden. Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright online-snelafvallen”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Alle teksten, foto's, beelden, tekeningen op deze website/diensten en producten zijn exclusief eigendom van online-snelafvallen en zijn auteursrechtelijk beschermd. U kan ze afdrukken voor privé-gebruik, maar een bredere verspreiding kan enkel na toestemming van de online-snelafvallen.

Cookies

online-snelafvallen plaatst alleen cookies die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.