Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Extra contactmomenten

Bij ieder pakket zitten contactmomenten met de diëtist inbegrepen. Met contactmomenten wordt bedoeld e-mailcontact tussen u en de diëtist. Een contactmoment betekent maximaal 3 e-mails per contactmoment per persoon. Het is dus niet de bedoeling dat u per contactmoment 5 keer achter elkaar naar de diëtist mailt.

Om het contact effectief te laten verlopen adviseren wij u van tevoren goed te bedenken wat u wilt bespreken en wat uw vragen en opmerkingen zijn. De diëtist kan hier dan op inspelen en haar vragen aan u stellen. Zo kunt u met maximaal 3 e-mails per persoon gemakkelijk alles bespreken wat u wilt bespreken.

Een contactmoment vindt plaats naar uw wens. U kunt er zelf voor kiezen wanneer u een contactmoment wilt inplannen. U kunt iedere week een contactmoment inplannen, maar ook iedere 2 weken. De minimale tijd die er tussen een contactmoment dient te zitten is 1 week en de maximale tijd is 1 maand. Ook kunt u een keuze maken voor een dag dat u het liefste benaderd wilt worden. Op werkdagen tussen 09:00 -17:00 uur is de diëtist beschikbaar.

Mocht u niet voldoende hebben aan de contactmomenten die inbegrepen zitten bij de pakketten kunt u gemakkelijk en voordelig extra contactmomenten bijstellen via onderstaand bestelformulier. Wij adviseren u dit tijdig te doen zodat de diëtist op de hoogte kan worden gebracht dat de duur van de begeleiding verlengd wordt.

Behandeling van uw bestelling

Wij zullen uw bestelling met de grootste zorg en snelheid behandelen. Wanneer de betaling door ons is ontvangen nemen wij uw bestelling in behandeling. De betaalwijze heeft invloed op de snelheid van de behandeling van uw bestelling.

Wanneer u betaald met iDeal, creditcard of PayPal is de betaling snel bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling snel verwerken. Bij andere vormen van betaling kan het langer duren voordat de betaling bij ons binnen is en wij uw bestelling in behandeling nemen.