Persoonlijk contact met onze diëtist

Persoonlijk voedingsadvies
Door middel van het invullen van een driedaags eetdagboek wordt er een persoonlijk voedingsadvies voor u gemaakt op basis van uw eigen eetpatroon en voorkeuren.

Bestel extra contactmomenten

Contactmomenten
Wilt u extra begeleiding bij het afvallen? Via de pagina contactmomenten bestelt u gemakkelijk extra contactmomenten met de diëtist

Gevarieerde en volwaardige voeding

Gezond afvallen
Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. Onze diëtist helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen is de helft van het proces

Bewegen en afvallen
Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Ons advies: iedere dag 60 minuten bewegen.

Bereken uw BMI

Berekenen


Dit betekend dat u ondergewicht heeft.


Dit betekend dat u een gezondgewicht heeft.


Dit betekend dat u een overgewicht heeft.


Dit betekend dat u obesitas heeft.


Dit betekend dat u morbide obesitas heeft.

Recept van de maand

Klantenervaringen

Sandra
De steun en hulp van de diëtist hebben mij ook echt gemotiveerd! Super handig dat het contact via de e-mail gaat, ik heb het erg druk waardoor ik weinig tijd heb een diëtist te bezoeken.

Patrick
Ik ben gestart met de weekmenu's van Online-snelafvallen. Ik heb heerlijk gegeten en eet nog steeds volgens deze richtlijnen.

Lees meer klantervaringen

Hoe werkt Online-snelafvallen?

Wij van Online-snelafvallen.nl vinden het erg belangrijk dat u op een gezonde manier gewicht verliest. Hiermee bedoelen wij dat u gezond en voldoende moet blijven eten, voldoende moet bewegen en niet te snel moet afvallen. Een goede gezondheid van het lichaam is altijd van belang en moet ook tijdens het afvallen gehandhaafd worden. Beweging is ook belangrijk voor een gezond lichaam en vormt naast een gezond voedingspatroon de andere helft van het afvalproces.

Snel afvallen is natuurlijk fijn en wij helpen u ook graag om snel resultaat te bereiken. Echter té snel afvallen resulteert vaak in het bekende 'jojo-effect' wat betekent dat u nadat u veel bent afgevallen ook snel weer aankomt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen er daarom ook op toezien dat u niet té snel afvalt en kunnen u na het afvallen ook begeleiden bij het behoud van uw streefgewicht.

Wilt u ook graag afvallen en heeft u daar hulp bij nodig? Bekijk de verschillende programma's van Online-snelafvallen.nl en bestel direct uw programma op onze bestelpagina.

Het advies

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken voor een programma en bestelt heeft op onze bestelpagina zal onze diëtist contact met u opnemen wanneer de betaling door ons is ontvangen. De diëtist geeft u per e-mail verdere uitleg en instructies over het proces.